Sledujte také :  CAHF - Česká asociace šermířů | 1.Asociace divadelních a filmových šermířů | eHerold | Livinghistory.cz | Šermíři.cz | Šerm.sk | Šermířský bazar | Hosting Český Web, a.s. |
 logo český šerm
   | uživatel :guest | zaregistrovat | přihlásit |
 
Anketa
celkem hlasů
Aktuální diskuse
Bitva SOEST 2019 2.-4.8.2019
(celkem 1 ) 1 nový
FOTKY Z BITEV a jiných šermířských akcí....
(celkem 1993 ) 1993 nových
Prodám paví pera
(celkem 3 ) 3 nové
Litoměřické vinobraní 2018
(celkem 1 ) 1 nový
Kováři, mečíři, zbrojíři
(celkem 4355 ) 4355 nových
Bitva v Bulharsku (Šumen 23.-24.9.2017)
(celkem 1 ) 1 nový
Jak byste si představovali, že by měla vypadat dobrá třicítková bitva?
(celkem 51 ) 51 nových
Taktika, strategie a produkce situace v boji
(celkem 33 ) 33 nových
Jaký byl Děvín aneb kterak Čert zapadl
(celkem 5 ) 5 nových
Evropa okolo roku 1000
(celkem 9 ) 9 nových

Medievum Market: E-shop, na němž naleznete exkluzivní dárky s
historickou tématikou, historické repliky, keramiku, historické sklo i
netradiční zážitky.

Mojsheho żop: noże, spony, nákonżí... Kvalita za dobrou cenu.
seznam témat -> Vaření na akcích

Pokud chcete přidat nový příspěvek musíte být zaregistrován  | nové zprávy : dolů
maser 13. srpen 2008 16:40:45
v týhle knížce máš recepty na několik vskutku královských pokrmů:

www.kosmas.cz...
Bratr Gregor 13. srpen 2008 15:50:19
Dášenka(13. srpen 2008 15:14:25) : Když se zadaří a kuchař nevstane... :-D:-D

Swienty Martin(13. srpen 2008 15:11:58) : Díky, nějak jsem to přehlídnul
Dášenka 13. srpen 2008 15:14:25
Bratr Gregor(13. srpen 2008 14:33:55) : jj, táhni a srůstej ;-)
a nejdůležitější je mít ssebou Klárku, bez ní to vaření nějak není ono...

Dneska jsem litovala, že neděláme 19. století, měli jsme k obědu brambory s kozím tvarohem a cibulkou na slanince, to bylo něco.
Swienty Martin 13. srpen 2008 15:11:58
forum.brodec.org...
tady sem se koukni, je zbytečný to rozebírat odznova celý.
Bratr Gregor 13. srpen 2008 14:33:55
Dobrý den, rád bych se s vámi všemi poradil o vaření na akcích. Samozřejmě na téma jak nejlépe vařit, aby to odpovídalo době akce apod. Zvlášť bych uvítal rady recepty a další.

webmaster